NIEŚMIAŁO ZAPRASZAM NA ZAKUPY DO [font=Verdana]www.sklepspamera.pl [/font] Ze swojej strony zapewniam miły i konkretny kontakt, szybkie paczki, dobre ceny.......
Ja muszę pochwalić Equishop. Świetny kontakt, pani bardzo szybko poinformowała mnie o tym że czegoś nie ma i zaproponowała ewentualne produkty w zamian. Fajne promocje i szybka wysyłka 🙂 duży +
Kastorkowa - ja kupowałam u nich na allegro, pad i ochraniacze, w sumie bez zastrzeżeń tylko czas oczekiwania troszkę się przedłużył.nie pamiętam czy z winy kuriera czy z ich , ale ważne że wszystko przyszło jak powinno a nie inne kolory czy nawet rzeczy, twierdząc po ich komentarzach.
dla www.arcus-konie.pl - zamówiłem kurtkę 3 stycznia - miałem czekać 10 dni + czas przesyłki (zamawiałem wieczorem) więc 14 stycznia + przesyłka a tak się składa że jest 12 a u mnie kurtka już jest 🙂.
Mam pytanie.. jak długo zazwyczaj czekacie na przesyłkę z equi-shopu? Bo ja jakoś tak kojarzę, że wszystko co zamawiałam zawsze było błyskawicznie, zamówiłam w sobotę, kasę od razu przelałam i myślałam, że środa-czwartek powinnam mieć przesyłkę. A tu nic...
No ja właśnie w sobotę wieczorem, więc byłam pewna, że już dziś to będzie. Ale w sumie nie dostałam żadnego info, że coś nie tak, więc może jutro będzie...
Czas oczekiwania z 2 tyg przedłużył sie do prawie 3 tyg paczki nadal nie widać.A do uzupełnienia mieli tylko 1 produkt horze. Po napisaniu do nich dostałam komentarz że czekają na przesyłkę zza granicy i do końca tygodnia powinna być...i faktycznie pessoa do nich doszło : ) . Tymczasem okazało sie że sprzedali to co mieli w magazynie i było dostępne wcześniej -czosnek . Tak wiec musze teraz czekać na uzupełnienie innego produktu ; / Z całym szacunkiem ale jeśli ktoś coś zamawia to chyba powinien mieć zarezerwowany produkt... tym bardziej że opóźnienie nie jest z mojej winy.
ja już 4 tygodnie czekam na przesylkę z animalia.Zamowiłam witaminy Pavo i inne miałam czekać max 14 do 16 dni.Jestem ich stałym klientem "dorobiłam się" tam max znizek, zawsze płacę przelewem przed otrzymaniem towaru i tak się traktuje klienta? A na cholere mi ich tlumaczenia o kłopotach z dostawcą!? Ja nie mam teraz witamin i nie mam forsy (zamowiłam 3 wiadra po 10kg witamin) rozumiem pare dni opoźnienia no tydzien ale tyle? Ponad 2 tygodnie!!! Ogromny - dla animalia
Może dowiesz się w jakiś innych sklepach czy nie mają akurat tych witamin? Aby jakoś przetrzymać czas dopóki animalia nie dośle tych co zamawiałaś. Dziwne, wydawało mi się, że z PAVo nie ma problemów, zamawiałam pasze tej firmy i nigdy nie było opóźnień.
niestety - dla okser.pl brak szacunku, opóżnienie 3 tyg., zbywanie - bez słowa przepraszam, a na zwrot kasy za rzeczy nie dostarczone wogóle czekam od miesiąca...
🙇 a mnie dopiero dzis po wiecej niż 4 tygodniach oczekiwania ,animalia wysyła witaminy Pavo!! A widzieliście jak na animaliach podrożały pasze 🤔wirek: ,od 10 do 30% w zaleznosci od firmy!!! Muszę poszukac i zmienic dostawcę!!!!